Sådan håndterer vi COVID -19

Det er vores højeste prioritet altid at sikre vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og tryghed. Derfor har vi indført en række procedurer og rutiner, så du altid har ro i maven, når du bor hos os.

 COLOURBOX43851363

Læs om, hvordan vi håndterer corona her

Nedenstående regler gælder fra 3. marts 2022

Corona-pas

Corona-pas: I henhold til gældende regler skal alle overnattende gæster ved ankomst fremvise et bevis på vaccination eller overstået infektion med covid-19 eller en negativ covid-test som ikke er ældre end 24 timer (Børn under 7 år er fritaget)

Elever, under 18 år, der som en del af et forpligtende beskyttelseskoncept på skolen bliver testet 2 x pr. uge i skolen og hvor skolens personale er uddannet i at overvåge testningen samt har beføjelser til at udstede certifikater (der er godkendt af myndighederne) på dette, skal vise dokumentation på den officielle skole-testning ved ankomst.

Tests

Vær opmærksom på, at nogle busselskaber kræver at se bevis for negativ test for alle passagerer.

Har man behov for at blive testet, findes der flere teststationer i Flensborg, og også én i Sønderbrarup. Kontoret på Christianslyst kan hjælpe.

Mundbind

Der bæres mundbind i huset (udover på eget værelse). Vær opmærksom på at det skal være et medicinsk mundbind.

Smitte / Sygdom

Hvis du viser sygdomstegn inden afrejsen, må du ikke komme på Christianslyst.

Hvis en person under opholdet får symptomer eller mistanke om at man er smittet med corona, skal vedkommende med det samme gå i isolation og organisere afhentning. Alle andre i gruppen tager selvtests. Ring evt. til den danske sundhedstjeneste for rådgivning på telefon +49 46218100.

Spisesalen

Der er faste pladser i spisesalen. Der bæres mundbind i spisesalen, medmindre du sidder på din plads.

Grænseregler og busselskaber

Gæster fra udlandet skal i øvrigt være opmærksomme på de regler der gælder for indrejse i Tyskland! https://www.einreiseanmeldung.de/#/

 3. marts 2022. Med forbehold for ændringer.